Gama diversificata de accesorii smartphone de la furnizori de renume!!

Husa Sony Xperia M5/M5 Dual Compatibila, Rosie, Stand Birou

Cod produs intern : M5DUALACCHTCPIOS82639

Disponibilitate : Livrare imediata

Preţ normal: 52,99 RON

Reducere 39,97 RON

Descriere accesorii

Detalii

  Realizata din piele ecologica ultrafina de inalta calitate , husa tip “ GL15FORTE  ” de culoare neagra  are design SUPERSLIM  ce confera eleganta si suplete telefonului dumneavoastra Sony Xperia M5/M5 Dual . Husa are sistem de siguranta si prindere patentat care se ataseaza prin sistem vacuum  de carcasa spate a telefonului dumneavoastra , nepermitandu-i sub nicio forma acestuia sa se desprinda accdental de husa .

  Husa din piele ecologica este conceputa special  pentru a putea beneficia de toate functiile telefonului dumneavoastra Sony Xperia M5/M5 Dual , precum accesul la camera foto,  posibilitatea de a putea vorbi cu husa inchisa cu ajutorul decupajelor precise pentru difuzor. Husa GL15FORTE are si doua sloturi special create pentru carduri bancare sau bancnote dar si sistem pentru a fi transformata intr-o husa tip stand de birou .

Telefonul va fi prins direct de coperta inferioara a husei, fara a se folosi alte mecanisme suplimentare care sa-i mareasca dimensiunile. Practic veti avea aceiasi siguranta si protectie pentru Sony Xperia M5/M5 Dual ca la o husa normala .

Al doilea mare avantaj al husei este aderenta sporita a benzii adezive cu vaccum  fata de telefon .  Aceasta se realizeaza printr-o multitudine de ‘’ cratere microscopice ’’de la nivelul ei, care creaza vacuum si realizeaza imbinarea perfecta dintre husa si telefon. Concret, 4 cm patrati de banda adeziva cu micro cratere pot sustine fara probleme 0.5 kg de otel , si cei de la Toto Accesories au pus 14 centimetri patrati . Deci nu exista nici un risc ca telefonul sa cada sau sa se dezlipeasca accidental .

 

 

 Coperta (partea din husa care acopera ecranul)  este creata din piele ecologica  rezistenta la exterior, iar la interior material neted si fin , fapt ce  asigura protectia completa a ecranului mentinandu-l curat in acelasi timp . Sistemul de inchidere al husei este prin curelusa magnetica .

Bonus – folie de protectie  ecran dedicata Sony Xperia M5/M5 Dual   .

Garantie 12 luni .

Producator Toto Accesories

Husa Galaxy S6 G920 | Huse LG G4 |