Gama diversificata de accesorii smartphone de la furnizori de renume!!

Husa Sony Xperia M5/M5 Dual Banderola Fitness + Folie Ecran

Cod produs intern : M5DUALACCHFITNESSS66594

Disponibilitate : Livrare imediata

Preţ normal: 59,00 RON

Reducere 32,99 RON

Descriere accesorii

Detalii

Un accesoriu util persoanelor active, care doresc sa isi pastreze telefonul in  permanenta asupra lor, chiar si in timpul exercitiilor fizice. De la o simpla alergare in parc si pana la antrenamentele la sala de fitness, husa banderola va mentine in SIGURANTA telefonul  (nume telefon ) , indiferent de tipul activitatii dumneavoastra.

Husa de tip banderola este confortabila, flexibila si usor de utilizat. Suportul care mentine husa este ajustabil, cu scai, pentru o prindere cat mai precisa, functie de necesitatile si cerintele dumneavoastra.

Husa este rezistenta la apa si datorita suprafetei rugoase impiedica alunecarea pe brat. Suportul de telefon este suficient de mare pentru a se adapta si la alte dispozitive mobile existente pe piata la ora actuala.

Ecranul acestei huse este transparent si tactil, astfel ca poate fi accesat pentru a controla playlistul dumneavoastra sau pentru a raspunde la telefon.

Pentru o adaptare perfecta la stilul dumenavoastra de viata aceasta husa are si un suport pentru cheie extrem de eficient  !

Ofera libertate de miscare si fixeaza foarte bine smartphone-ul, dar este in acelasi timp si foarte usor de folosit.

Se vinde la pachet cu folie de protectie ecran Hachi Clear HD dedicata Sony Xperia M5/M5 Dual .

Producator Omega Polonia .

Distribuitor accesoriihd.ro

Husa Galaxy S6 G920 | Huse LG G4 |