Gama diversificata de accesorii smartphone de la furnizori de renume!!

Folie Protectie Profesionala Sony Xperia M5/M5 Dual Ultra Clara Hachi HD - set 2 bucati

Cod produs intern : M5DUALACCHDS2FPECS62028

Disponibilitate : Livrare imediata

Preţ normal: 36,00 RON

Reducere 17,99 RON

Descriere accesorii

Detalii

Editia premium Hachi pentru protectia ecranului include un set de 2 folii de protectie Crystal Clear pentru ecran cu transparenta 99,99 % si functie  antibacteriana ( exact ca ecranul original al telefonului ) .


Folia de protectie Hachi mentine ecranul telefonului dumneavoastra curat ,fara amprente si protejeaza ecranul sa nu fie zgariat sau la posibile cazaturi .


Este o folie subtire , foarte subtila , care va ofera o experienta identica cu cea a display-ului original  , nu interfereaza cu sensibilitatea touchscreen-ului si este perfect conceputa pentru telefonul dumenavoastra   Sony Xperia M5/M5 Dual . Tocmai aceste calitati fac ca aceasta folie sa fie cea mai apreciata si mai comandata folie de protectie .


Folia de protectie se ataseaza fara probleme pe suprafata ecranului  doar cu o minima curatare inainte si nu lasa reziduuri atunci cand este indepartata de pe   Sony Xperia M5/M5 Dual .


Proiectata pentru a se potrivi perfect pentru ecranul   Sony Xperia M5/M5 Dual , deci  NU este nevoie sa fie taiata sau ajustata deloc .  

 

Pachetul include :


2 x Folii de protectie ultra clear Sony Xperia M5/M5 Dual
1 x Panza de curatare
1 x Ghid de montaj

S-ar putea să fiţi interesat şi de produsele următoare

Husa Galaxy S6 G920 | Huse LG G4 |